Soul Babe Life Design

Skapa ett liv du älskar - A life by design.

1:1 VIP Coaching Program

En transformerande soulful journey för dig som är redo att uppleva din sanna potential och leva ditt liv fullt ut.

Det är dags att göra dina drömmar til

Har du känt...

Att du vill skapa förändring i ditt liv

men vet inte hur.

Att du är menad för så mycket mer

men det är någonting som håller dig tillbaka.

Att du är frustrerad

för livet känns stillastående, du jobbar med dig själv men det blir ändå inget stort

break-through.

Att en del av dig inte får uttrycka sig själv

för rädsla av att inte vara tillräcklig eller för vad andra ska tycka.

Att du har en nyfikenhet till attraktionslagen

och vill lära dig mer, eller förstår attraktionslagen men lyckas ändå inte manifestera det du VERKLIGEN vill ha.

Att du vill göra dig fri från gamla mönster och vanor

och skapa nya som tar dig till dina mål och drömmar.

Pink Smoke

'The only limitations you have are the limitations you hold in your own mind.'

Föreställ dig en framtid där du...

Har inspirerande, meningsfulla mål och visioner

och ett liv designat från hjärtat.

Lever ett liv i flow

och manifesterar det du vill ha.

Är fri från begränsande tankar,

är dig själv fullt ut och lever ditt purpose.

Lever ut dina SOUL desires

t.ex. drömbusiness, romantik, frihet, hälsa.

Har ett förbättrat mindset

och tillgång till de verktyg som hjälper dig att känna dig uppfylld, må bättre, manifestera det du önskar, ta dig framåt och överkomma hinder.

Lever från hjärtat istället för huvudet

och har en djupare connection med ditt högre jag & universum.

'Trust the magic in new beginnings.'

Ditt nya liv börjar här...

En 12 veckors soulful journey som leder dig tillbaka till ditt sanna jag och din inre kraft. En resa där du skalar av och släpper taget om begränsande tankar och troföreställningar och installerar nya EMPOWERING beliefs och vanor som stöttar det liv du vill leva.

Detta VIP coaching program är speciellt designat till att hjälpa drivna, spirituella kvinnor som dig identifiera vad de vill förändra, hitta sin mening, gå sin egen väg, och inte bara skapa sig ett liv som känns uppfyllande, meningsfullt och anpassningsbart till deras spirituella och personliga utveckling, utan även med attraktionslagen, bevisade mindset strategier, och djup soul work växa in i den person de är menade att vara.

Vid slutet av detta program kommer du inte bara att se livet från ett nytt och förbättrat perspektiv, utan du kommer också att ta dig an livet med ostoppbart mod och förvandla dina mål och drömmar till verklighet utan att låta rädslor och tvivel stå i din väg så att du kan leva ett mer uppfyllande och högkvalitativt liv. 

IMG_6269.JPG

Soul Babe Life Design innehåller...

9.png

6 PRIVATA COACHING SESSIONER

6 st privata coachingsamtal spritt över 12 veckor (samtal varannan vecka). Varje session är 60 minuter och sker via videosamtal eller telefonsamtal.

4.png

VIDEOLEKTIONER

Varje vecka får du lektioner i videoformat där du lär dig om attraktionslagen, mindset tekniker och ritualer som utvecklar dig på ett spirituellt och personligt plan

8.png

WORKBOOKS & ÖVNINGAR

Varje vecka får du workbooks & övningar som du gör mellan sessionerna. Detta hjälper dig att integrera det vi har diskuterat under våra samtal.

5.png

MÅLSÄTTNING

Du får en klar och tydlig bild av vad du behöver göra för att skapa ett uppfyllande liv, och hur du skapar meningsfulla mål som är i linje med dina värderingar.

7.png

ANPASSADE MEDITATIONER

En mix av spiritualitet & vetenskap. Framtagna för att aktivera din inre kraft och tala direkt till ditt undermedvetna för en kraftfullare transformation.

6.png

OBEGRÄNSAD SUPPORT

Vår relation slutar inte efter varje session utan vi håller kontakt via whatsapp eller mail under hela programmets längd för att se till att du får det stöd du behöver.

Det här är för dig som...

  • Vill bryta gamla mönster och skapa ett high vibing och meningsfullt liv där du är dig själv fullt ut och följer ditt kall och dina drömmar.

  • Vill ha en djup förståelse av attraktionslagen och lära dig de bästa teknikerna till medveten manifestering.

  • Vill förbättra din relation med dig själv och med andra.

  • Vill göra det som krävs för att skapa de nödvändiga mindset-skiftena som behövs så att du kan börja leva ditt liv fullt ut på dina villkor.

  • Är redo att droppa alla anledningar till varför du INTE kan, och återupptäcka anledningarna till varför du KAN.

  • Ser detta program som en investering för din framtid.

Det här kan du förvänta dig...

  • Du får en klar och tydlig bild av hur du vill att ditt liv ska se ut, vilka områden i ditt liv som behöver extra uppmärksamhet och hur du skapar en plan för förändring. Din alldeles egen Soul Babe Life Design.

  • Du får en förståelse för vad som verkligen LIGHTS UP YOUR SOUL och hur du kan implementera det i ditt liv. 

  • Du lär dig de verktyg som hjälper dig att övervinna dina rädslor, lösa upp trosföreställningar som inte tjänar dig, kliva in i ditt autentiska jag och utan ursäkter ta för dig av livet.

  • Du får en djup förståelse för attraktionslagen och hur du kan använda dig av universums och ditt eget undermedvetnas krafter till att skapa dig en uppfyllande och meningsfull verklighet. 

Mitt namn är Nathalie Nouvelle

Johansson

Jag är livscoach, law of attraction practioner, mango-lover, livsnjutare, proud mama, och frihets-entusiast som älskar att få andra att tänka STORT.

Mitt liv har inte alltid varit rainbows & unicorns. Jag hade ofta dåliga tankar om mig själv, varit fast med jobb som kändes meningslösa, hade den ena toxiska relationen efter den andra och kände mig väldigt ensam och oförstådd fram till att jag en dag hamnade på botten av ett stort svart hål och bestämde mig för att göra en helomvändning och skapa mig det där livet jag innerst inne visste var menat för mig.

 

Det var en över 2 år lång soulful journey som fick mig att vända om mitt liv helt och fullkomligt. Nu delar jag mitt liv med min drömpartner, har startat min drömbusiness, hittat mina soul sisters, känner samhörighet, följer mitt PURPOSE, och livet känns sådär magiskt uppfyllande och meningsfullt. Jag har samlat alla verktyg jag själv har använt mig av under min resa och skapat Soul Babe Life Design för att kunna hjälpa andra kvinnor uppleva samma transformation på mycket kortare tid.

9.png
8.png
7.png
4.png
5.png
IMG_6282_edited.jpg

Är du redo att transformera ditt liv idag?

Ge mig 20 minuter av din tid så att vi kan lära känna varandra!

Jag ser så mycket fram emot att få lära känna dig och höra din historia. Under detta kostnadsfria Discovery Call kan vi också gå igenom om Soul Babe Life Design programmet är rätt för dig. 

Introduktionspris: 5555:- fram till och med 30e april. Därefter går priset upp till 8888:-. 

'Your journey begins with the choice to get up, step out, and live fully.'

- Oprah Winfrey