top of page
Horizon

Soul Babe Collective

Rise sister rise.

'Expect your every need to be met. Expect the answer to every problem. Expect abundance on every level. Expect to grow spiritually, you are not living by human laws.'

- Abraham Hicks

Kommer 2022

Fysiska & virituella nätverksträffar

Workshops

Personlig & Sprirituell utveckling

Take the leap.

Det finns två grundläggande drivkrafter: rädsla och kärlek.

När vi är rädda drar vi oss undan livet. När vi älskar öppnar vi oss för allt det livet har att erbjuda.

-John Lennon

You are worthy.

Mitt namn är Nathalie Nouvelle

Johansson

Jag är Mindset & Manifestation coach, mango-lover, livsnjutare, tvåbarnsmamma, en women empowerment & self love aktivist som älskar att få andra att tänka STORT.

Mitt liv har inte alltid varit rainbows & unicorns. Jag hade ofta dåliga tankar om mig själv, varit fast med jobb som kändes meningslösa, hade den ena toxiska relationen efter den andra och kände mig väldigt ensam och oförstådd fram till att jag en dag hamnade på botten av ett stort svart hål och bestämde mig för att göra en helomvändning och skapa mig det där livet jag innerst inne visste var menat för mig.

 

Det var en över 2 år lång soulful journey som fick mig att vända om mitt liv helt och fullkomligt. Nu delar jag mitt liv med min drömpartner, har startat min drömbusiness, hittat mina soul sisters, känner samhörighet, följer mitt PURPOSE, och livet känns sådär magiskt uppfyllande och meningsfullt. 

Jag har själv erfarenhet av hur AMAZING det är att få dela sin resa tillsammans med andra och skapade därför Soul Babe Academy. Att ta del av den gemensamma energin kan verkligen snabba på utvecklingen och få en att känna sig ännu mer motiverad till att ge hela sitt hjärta och själ genom hela processen.

IMG_6270.JPG
bottom of page