Profile

Join date: Jul 11, 2021

About

Hej , Jag är fran Vaxholm utanför Stockholm men har inte bott i Sverige sedan manga ar. Jag bor I Frankrike nu sedan 6 ar och innan var jag i Senegal,västafrika i nästan 15 ar. Innan det i Danmark i 9 ar.

Jag hittade din sida när jag letade efter en svensk skrivarkurs. Jag skriver pa en bok sedan ett par ar tillbaka men har gatt i sta och behöver expertise hjälp. Boken handlar om resan mot spirituellt uppvaknande. Den handlar om hur vi gör för att vara i frekvens med Inner being, den subtila del av oss som lever i ett annat tidsrytm och med en insigt som är bortom de "mänskliga mentala". Men vad som ocksa är en röd trad i den är att vi inte är ensamma. Jag har manga erfarenheter om ickefysisk närvaro och all tvivel om det är borta för länge sedan och det är underbart att leva i en tillvaro var det är enhet och kommunikation pa olika plan. Mellan fysikskt och icke fysiskt men ocksa inter-species kommunikation.


För 25 ar sedan när jag gick pa teaterskola i Danmark sa hade jag det inte sa bra inne i mig. Jag kunde inte hitta "nagonting" inne i mig. kände mig sa tom och var i periodvis dränkt av negativa tankar om mig själv. Jag ville inte stanna kvar här pa jorden i det här livet men tänkte sluta det.

Men da när jag lag pa sängen och grät, som fran en bottenlös brunn av sorg i mig, sa hörde jag nagon ropa: - Tiiina ! Tiiina ! Tiiina ! Tiiina !

Jag grät sa mycket att jag inte hörde rösten ordentligt, den var bara i bakgrunden. Men rösten fortsatte ropa pa mig ett tiotal ganger och till sist blev jag tvungen att sluta grata för att höra vem det var som ropade pa mig. Jag tittade i hela huset och gick ut i trädgarden runt om hela huset men det fanns ingen där.

Da förstod jag att jag inte var ensam. Nagon var där med mig. Jag viste inte vem , men nagon var det.


I samma period när jag var pa teaterskolan, mitt uppe i en improvisation i den stora träningssalen, sag jag tva stycken ljusväsen växa fram pa väggen. Dom blev starkare och starkare till dom var helt tydliga. Dom var i männsklig storlek och jag sag pa dom i nagra minuter sedan bleknar dom bort tills dom inte syns mer.

Efterat har jag har manga liknande upplevelser och det har blivit en väldigt kär del av mitt liv.

När jag läste om din upplevelse Nathalie, när du hörde rösten bredvid dig fick jag lust att skriva till dig. Ocksa för att du är Svensk och jag längtar efter svensk connection.😉

Kanske känner du nagon som ger skrivar kurser och guidence med special inom det spirituella.

Själv är jag en stor Abraham Hicks freak och praktikant. Fullständigt passionerad av law of attraction och hur vi blir specialiser pa att vara skapare. Det är nagot av det mest fantastiska som finns.

Tack för din sida. Jag gillar den med massor av glitter och kul.

Stor kram

Christina (Tina)

😊 😊

C
Christina Larell

Christina Larell

More actions