top of page

DE 6 PRINCIPERNA FÖR FRAMGÅNG


Trött på att stå och stampa på samma plats och inte komma någon vart? Att du inte har nått den framgång som du förtjänar betyder inte att det är något fel på dig. ALLA kan nå framgång oavsett bakgrund och nuvarande omständigheter. Allt handlar om mindset. Glöm det som har varit och fokusera på vad du kan göra från och med nu. Uppgradera ditt mindset och byt strategi. Ta action på dessa 6 principer för framgång så kommer du att se resultat.

1.HA ALLTID KOLL PÅ VAD UTFALLEN BLIR I VARJE OMRÅDE AV DITT LIV.

Hur ser de olika områdena i ditt liv ut idag? (Hälsa, vänskap, kärlek, familj, spiritualitet, ekonomi, karriär, hem, nöjen). Hur vill du att de ska se ut? En viktig sak att tänka på är att om du fortsätter i samma spår som du gör nu, kommer du att få exakt samma resultat som du alltid fått. Har du koll på hur du vill att dina livsområden SKA se ut, kan du göra de förändringar som behövs för att nå dit.


2.AGERA! TA ACTION PÅ SÅNT SOM TAR DIG NÄRMARE DET UTFALL DU VILL HA.

Fokusera på vilket resultat du vill ha och agera på det. Gör sånt som ger dig verkliga mätbara resultat.


3.VAR UPPMÄRKSAM PÅ DINA RESULTAT.

Använd dina sinnen för att se vad som händer omkring dig. Ta emot feedback och lär dig av det. Blir inte resultatet som du vill, justera och gör om så många gånger som behövs. Som Thomas Edison sa som uppfann glödlampan; “Jag misslyckades inte 10'000 gånger, jag hittade bara 10'000 sätt som inte fungerade”.


4.VAR VILLIG ATT FÖRÄNDRAS. HA BETEENDEFLEXIBILITET.

De mest framgångsrika människorna är de som har störst beteendeflexibilitet. Var villig att se på saker annorlunda. Var öppen för nya idéer och tankesätt. Var kreativ. Investera i dig själv och implementera det du lär dig. Einstein sa en väldigt bra sak “Insanity is doing the same thing over and over again and expecting different result”.


5.HA FOKUS PÅ DET ABSOLUT BÄSTA. THINK IT. BE IT.

Bli medveten om dina tankar, dina beteenden och även hur du för dig. Din fysiologi påverkar mer än du tror. Stå med rak rygg, sträck på dig, agera som om du vore den mest självsäkra människan på jorden. Du blir vad du tänker att du är så kliv in i din storhet. Förvänta dig det utfallet du vill ha och förvänta dig det absolut bästa. TÄNK STORT. "Jag är...” är de mest kraftfulla orden du kan säga. Se till att du avslutar meningen med positiva ord om dig själv. Läs mer om kraften i dessa två ord i detta blogginlägg.


6.LEV MED TACKSAMHET OCH INTEGRITET

När du tränar din hjärna på att känna tacksamhet för det du har redan nu, kommer du att få ännu mer att känna dig tacksam för. Tänk på att allt du säger blir sant för ditt undermedvetna så var medveten om vad du säger till dig själv. Ditt undermedvetna är lydigt och gillar en stark befälhavare. Var specifik och tydlig med vad du vill. Håll dina löften till dig själv. När du planerar att göra någonting och gör det blir du en auktoritet för dig själv.


Allt är möjligt för dig. Din potential är oändlig.

89 views0 comments
bottom of page