top of page

8 TIPS PÅ HUR DU SKAPAR DITT DRÖMLIV

Jag vill att du ska vara sann mot dig själv... är det här det livet du önskar leva? Lever du din STORA dröm eller håller du tillbaka?
Om nej är ditt svar så förstå att du kan skapa dig precis vad som helst. Du har allt inom dig för att skapa det där livet du drömmer om. Vet du inte vart du ska börja? I got you! Här kommer några tips på hur du kan skapa dig ditt drömliv.


1. HA KLARHET I VAD DU VILL OCH HA STENKOLL PÅ DINA VÄRDERINGAR.

Denna är så otroligt viktig. För att du ens ska kunna bli en medveten skapare behöver du ju först ha en klar och tydlig bild av vad du vill skapa. Ju tydligare och mer specifik desto bättre. Har du även stenkoll på dina värderingar kan du ha dessa i åtanke vid varje beslut du tar i livet. Tar du beslut baserade på dina värderingar kommer du att känna att du lever ett mer meningsfullt och uppfyllande liv.


2. VAR MEDVETEN OM DINA NUVARANDE TANKAR, KÄNSLOR OCH VANOR.

Var uppmärksam på vad du känner, tänker, säger och gör. För att skapa förändring krävs först en självmedvetenhet. Observera vad som händer inom dig och omkring dig. Observera hur du reagerar på andra människor och saker som händer. Reflektera över de bakomliggande orsakerna till att du tänker och beter dig på ett visst sätt och om de tankarna eller det beteendet tjänar dig.


3. JUSTERA DINA TANKAR OCH VANOR SÅ ATT DE ÄR I LINJE MED DET LIV DU VILL LEVA OCH DEN PERSON DU VILL VARA.

Hur skulle den personen som lever ditt absoluta drömliv tänka, vara och göra? Är hon mer självsäker? Har hon andra vanor? Vad är det första hon gör på morgonen? Hur spenderar hon sina dagar? Vad tänker hon om sig själv? Justera och anpassa dina tankar och vanor efter det.


4. HA KONTAT MED DIN INTUITION OCH TA TILL INSPIRERAD HANDLING.

Se till att du har tid att pausa och connecta med din inre röst och universum. Använd dig av exempelvis djupandning, meditation, en tyst promenad i naturen, eller ta ett lugnt och avslappnande bad. När du stillar dina tankar får du större kontakt med din intuition som är sammankopplad med allt som har varit, är och kommer att vara. Ta sedan till inspirerad handling på de idéer som kommer till dig.


5. KÄNN STOR TACKSAMHET FÖR ALLT DU HAR JUST NU.

När du känner tacksamhet för det du har just nu blir du som en magnet som drar till sig ännu mer att vara tacksam för. Och ja, oavsett situation finns det alltid någonting att vara tacksam för. Jag vet själv hur svårt det kan vara att känna tacksamhet när man exempelvis är djupt deprimerad, men det går att hitta EN sak. För mig var det mina barn. Fokusera på den där enda saken i så fall och känn tacksamhet för det.


6. KÄNN STOR TACKSAMHET FÖR ATT ALLT DU ÖNSKAR REDAN ÄR I DITT ENERGIFÄLT.

Föreställ dig att du redan har allt det du önskar ha i ditt liv och känn stor tacksamhet för det. Även om du inte kan se det ännu, känn och vet att det finns i ditt energifält och förvänta dig att det kommer till dig. Det har redan hänt.


7. VISUALISERA DITT DRÖMLIV MED ETT TACKSAMT, ÖPPET OCH KÄRLEKSFULLT HJÄRTA.

Både hjärnan och universum älskar bilder och symboler varför det är fantastiskt att använda sig av visualisering när man vill skapa sig sitt drömliv. Har du svårt att få fram klara bilder och tycker att det är svårt är det bara att öva. Med tiden kommer du att bli en mästare på att visualisera!


8. HÖJ DIN VIBRATION - VAR SNÄLL MOT DIG SJÄLV OCH ANDRA, GÖR SÅNT SOM FÅR DIG ATT MÅ BRA OCH HA KUL!

Denna detalj är också otroligt viktig. Du behöver absolut inte vara high vibe hela tiden (ingen toxisk positivitet här inte), däremot se till att du gör saker du mår bra av så mycket du bara kan. Kanske skippa nyheterna och sluta hänga med människor som dränerar dig. Lyssna på upplyftande musik och dansa lite, kanske lär dig att shuffla som jag tänker göra! :P Livet ska vara kul - nu! Det är ingen mening att jaga lycka i framtiden, utan njut av livet NU.


You got this babe!


147 views0 comments

Comments


bottom of page