top of page

7 spirituella böcker jag älskar och varför du ska läsa dem

I vanlig ordning håller jag på och skriver ett inlägg för min Instagram och när jag väl ska posta det är texten alldeles för lång! *story of my life*. Däremot blir jag mer manad till att skriva ett blogginlägg istället så allt blir precis som det ska 😜.

Jag fullkomlig älskar böcker och har många favoritböcker. Däremot är de jag har valt att dela med mig av här några böcker som har varit life-changing för mig på flera olika sätt 🙊.


𝐋𝐢𝐟𝐞-𝐜𝐡𝐚𝐧𝐠𝐢𝐧𝐠 𝐟𝐨𝐨𝐝𝐬 𝐦𝐞𝐝 𝐀𝐧𝐭𝐡𝐨𝐧𝐲 𝐖𝐢𝐥𝐥𝐢𝐚𝐦

En fantastiskt bra bok skrivet av ett medium. Anthony har alltså fått informationen i boken kanaliserat till sig från andevärlden där han beskriver hur maten kan läka diverse sjukdomar och åkommor. Förutom dess fysiska läkande egenskaper pratar han även om matens spirituella betydelse för oss. Denna bok är verkligen LIFE-CHANGING.


𝐌𝐚𝐠𝐢𝐧 𝐚𝐯 𝐑𝐡𝐨𝐧𝐝𝐚 𝐁𝐲𝐫𝐧𝐞

Samma författare som skrev 𝙏𝙝𝙚 𝙨𝙚𝙘𝙧𝙚𝙩. Denna bok fokuserar på tacksamhet och ger dig 28 dagar med olika tacksamhetsövningar som aktiverar attraktionslagen och skapar mer MAGI i ditt liv. Har du läst 𝙏𝙝𝙚 𝙨𝙚𝙘𝙧𝙚𝙩 är detta nästa bok för dig! Du kan dock läsa denna även utan att ha läst 𝙏𝙝𝙚 𝙨𝙚𝙘𝙧𝙚𝙩. Denna bok fokuserar mer på “görandet” och “vardandet” än att lära sig om attraktionslagens teori.


𝐓𝐡𝐢𝐧𝐤 𝐚𝐧𝐝 𝐠𝐫𝐨𝐰 𝐫𝐢𝐜𝐡 𝐚𝐯 𝐍𝐚𝐩𝐨𝐥𝐞𝐨𝐧 𝐇𝐢𝐥𝐥

Publicerad för 84 år sedan men ändå så aktuell idag! Den beskriver attraktionslagen på ett mer systematiskt sätt och känslan är att den är mer vetenskaplig än “hokus pokus” (även om vi gillar "hokus pokus" här :P). Den är full av studier, principer, listor och inspirerande berättelser!


𝐄𝐧 𝐤𝐮𝐫𝐬 𝐢 𝐦𝐢𝐫𝐚𝐤𝐥𝐞𝐫 - 𝐚𝐯𝐤𝐨𝐝𝐚𝐝 - 𝐏𝐚𝐦 𝐆𝐫𝐨𝐮𝐭

En tolkning av klassikern “En kurs i mirakler”. Pam har skrivit om de 365 lektionerna i andlig och personlig utveckling på ett sätt som gör det mer lättbegripligt och vardagligt beskrivet. Själv blir jag väldigt nyfiken på att läsa originalet efter att ha läst den här boken. En kurs i mirakler borde studeras i skolan tycker jag! Så viktig är den :D


𝐈 <𝟑 𝐦𝐞 𝐚𝐯 𝐃𝐚𝐯𝐢𝐝 𝐑.𝐇𝐚𝐦𝐢𝐥𝐭𝐨𝐧 𝐏𝐡𝐃

Den här boken är en av de bästa gåvor du kan ge dig själv! Det är från denna bok jag har hämtat mycket kunskap och inspiration när det kommer till att förstärka sin self-love. Den är full av jättefina övningar och skriven från ett vetenskapligt perspektiv toppad med en extra krydda andlighet. Magisk!


𝐌𝐢𝐫𝐫𝐨𝐫 𝐰𝐨𝐫𝐤 𝐚𝐯 𝐋𝐨𝐮𝐢𝐬𝐞 𝐇𝐚𝐲

Denna bok är också en otroligt fin bok om självkärlek med fokus på spegelövningar. Louise Hay är min absolut största inspiration till allt som har med självkärlek att göra. Trots att hon inte längre finns med oss i jordelivet, lever hon vidare i form av alla människor hon påverkar med sitt fantastiska arbete! Läs hennes böcker och lyssna på henne på Youtube! OMG, hon är QUEEN.


𝐇𝐞𝐦𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐭𝐞𝐧 (𝐓𝐡𝐞 𝐬𝐞𝐜𝐫𝐞𝐭) 𝐚𝐯 𝐑𝐡𝐨𝐧𝐝𝐚 𝐁𝐲𝐫𝐧𝐞

Det var med denna film som attraktionslagen blev mer mainstream och jag kan verkligen rekommendera att både se den på Netflix och läsa boken. Jag har både läst boken och sett filmen minst 10 gånger, den ger en jättefin grund och förståelse för hur attraktionslagen fungerar. Det var genom denna bok jag lärde mig om attraktionslagen för första gången för ungefär 11 år sedan när min mamma gav den till mig. Så jag har nog någon speciell känslomässig attachment till den också :P. Jag blir i varje fall alltid glad efter The secret då den ger en känsla av att ALLT ÄR MÖJLIGT. Vilket det är 😄.


Har du läst någon av dessa böcker? Om inte, vilken av dessa böcker känner du dig mest dragen till?
993 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page