img11.jpg
text2.png

Nathalie Nouvelle Johansson heter jag och är utbildad livscoach och Law of attraction practioner. Jag brinner för att hjälpa kvinnor hitta sitt inre glitter och skapa mer magi i livet.

 

Jag fullkomligt ÄLSKAR att hjälpa kvinnor reda ut vad de egentligen vill, vem de innerst inne är, hitta glädjen i nuet, bli fria från begränsande tankar, känna sig trygga med och älska sig själva, sätta inspirerande mål och fullfölja sina drömmar. 

WE CREATE OUR REALITY. Och det börjar på insidan. 

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • YouTube

Min Resa

När jag var liten kallades jag "lillgammal" av vuxna i min omgivning. En gammal själ i en liten kropp sa de då de tyckte att jag var väldigt vis. Jag älskade att skriva och drömma mig bort, och har alltid varit intresserad av det mystiska och haft en omättad nyfikenhet på livet och världen.

Jag minns en händelse när jag var liten där jag och mamma hade bråkat. Jag sprang och låste in mig på toaletten och grät när jag hörde en flickröst till vänster om mig som frågade "Vad är det?". När jag vänder huvudet ser jag ingen där, men rösten lät som att den var precis bredvid mig. Jag upplevde många händelser när jag var liten som jag inte kan sätta ord på än idag. Och det var inte förrän efter min spiritual awakening som jag skulle få höra röster igen...

När jag var 7 år lämnade min pappa familjen för att jobba utomlands, vilket tog mig väldigt hårt och som jag senare i livet förstått hade en stor påverkan på min självbild, och hur livet skulle se ut under en period. Pappa var min trygghet och lugn som grundade mig, och han försvann. När jag var 8 år berättade mamma och pappa att de skulle skilja sig och jag svarade "Det är väl ganska vanligt nuförtiden". Jag hade redan sörjt pappas frånvaro i ett helt år så just skilsmässan tog mig inte så hårt. Under hela min uppväxt var jag antingen hatad eller älskad, inget mitt emellan. Jag har både varit retad, mobbad, idoliserad och populär. Jag var alltid snäll mot alla (även mobbarna), och även stått upp för andra som blivit retade eller mobbade. Redan då förstod jag att de som var elaka inte mådde bra i sig själva och kände empati för dem. Jag har senare förstått att livet har gett mig olika sidor av samma mynt när det kommer till många saker för att jag ska kunna se och förstå saker från alla perspektiv.

Jag har alltid haft ett go-getter mindset och kände tidigt att jag kunde få precis vad jag ville i livet. När jag var 12 år sa jag till mina föräldrar att jag skulle göra ett utbytesår i USA. När jag var 17 fullföljde jag min dröm och åkte ensam till Minnesota, USA och levde med en amerikansk familj i ett helt år. När jag kom hem träffade jag min första pojkvän som jag periodvis inte var särskilt snäll mot. Jag var ett känslomässigt kaos i relationen och hamnade i självsabotage. Min rädsla för att bli lämnad gjorde mig elak och till slut lämnade jag själv. Det var befriande att vara singel, befriande från de jobbiga känslor som kom upp med en romantisk relation. Den där rädslan om att vara otillräcklig och att ingen kunde älska mig.

 

Snabbspolat till tidigare 20-års åldern flyttade jag till Grekland i 5 månader, var sedan med på radiokanalen NRJ varje fredagsmorgon och pratade om helgens nöjen, bloggade och råkade manifestera över 100'000 läsare på en dag då Aftonbladet la ut en av mina vloggar på förstasidan... När min mamma gav mig boken "the secret" förstod jag varför jag hade så lätt för att få drömmar att bli till verklighet. För när jag ville något såg jag inget annat i mitt huvud. Det var bara så det var. IT HAD ALREADY HAPPENED.

Jag var positiv och rätt "hippie" i mitt mindset enligt människor i min omgivning. Men även fast jag hade vänner kände jag mig ofta oförstådd och ensam. Jag träffade en kille som bekräftade min självbild jag fått som barn. Att jag var värdelös och otillräcklig. Jag minns att jag tänkte att det var Karma, då jag inte varit snäll mot tidigare pojkvän och fick tillbaka flera gånger om. I flera år levde jag med psykisk misshandel, hot och våld innan jag lyckades bryta mig loss. Mitt självvärde var vid detta laget obefintligt och det utspelade sig i alla relationer, även i jobbsammanhang. Jag försökte hela tiden visa mitt värde genom att överprestera och göra allt för alla andra. Tjejen med skinn på näsan hade blivit en riktig PEOPLE PLEASER och hade kraftig ångest dagligen.

I allt detta fick jag mitt första chefsjobb samtidigt som jag var singelmamma till två småbarn. Jag arbetade hela tiden, tog hand om barnen och sov mellan 3-6 timmar per natt under det första året som chef. Jag hade ytterligare en relation med en narcissistisk man och till slut sa kroppen ifrån. Sjuk, utbränd, lämnad, deprimerad och sjukskriven var nästa fas. Jag låg på mitt balkonggolv i en månad och tittade upp på himlen. När jag låg där tänkte jag "Hur kunde jag hamna här?" och hela mitt liv passerade i revy i ljusets hastighet. Jag grät hela dagarna och drömde mardrömmar om nätterna. Det enda som fick mig att resa mig upp var att ge barnen mat och lägga dem om kvällarna. Jag bad gud/universum om hjälp att må bra igen, mediterade hela dagarna och fick till mig många av de verktyg jag praktiserar i min coaching business idag. Helt plötsligt MINDES jag mitt uppdrag här på jorden och förstod varför jag varit med om allt det jag varit med om. Jag förstod att mitt inre tillstånd fram till den stunden hade påverkat den verklighet jag befann mig i, och att jag kunde skapa en ny verklighet för mig själv genom att förändra min inre värld. Och jag visste att jag skulle hjälpa andra göra samma sak när jag var klar. Jag kände sån otrolig tacksamhet för allt, både det som varit dåligt och det som varit bra.

Jag klev in i en period av djup HEALING på alla plan, utbildade mig till livscoach & och levde i celibat i 1 1/2 år. Jag sökte efter kunskap och verktyg som kunde bidra till min personliga och spirituella utveckling. Jag lärde mig att älska mig själv och hitta min egna inre trygghet. Jag insåg mitt värde, kände mig fridfull och i harmoni med universum och livet. Blev fri från ångest, depression och begränsande tankar. Jag köpte också en utbildning av Joe Vitale (från the secret) och fördjupade mina kunskaper om attraktionslagen. Sen den dagen jag bad mina guides om hjälp har jag känt deras närvaro samt känt mig stöttad och vägledd hela tiden. Mina fysiska öron har även hört vad jag tror är mitt Higher Self eller en av mina spirit guides de två gånger jag bjudit in till det. När jag var liten var det en flickröst, dessa gånger var det en kvinnoröst. Denna gåva är något jag vill utforska mer i framtiden. Våren 2019 manifesterade jag möjligheten att starta eget med ett starta-eget-bidrag och i April samma år startade jag mitt företag Bossbabe Sweden. Vägen i min business har varit lite krokig. Från att vilja separera vetenskap inom mindset & personlig utveckling med spiritualitet har jag valt att följa mitt hjärtats röst och landade i en kombination av båda delarna. 

Våren 2020 upplevde jag min första Kundalini Awakening (shakti rising) och kort därefter manifesterade jag min soulmate och drömpartner. Jag har attraherat till mig en TRIBE av likasinnade kvinnor och Soul Sisters som får mig att känna tillhörighet och stöttar mig i mitt mission. Och nu bygger jag vidare på min dröm om att bli en globalt erkänd Mindset Coach som hjälper och inspirerar fler kvinnor till att ta plats, vara sitt sanna jag, våga gå utanför sin comfort zone och göra sina drömmar till verklighet. 

Tack för att du tog dig tid att läsa om min resa. 

Jag önskar dig all kärlek och välstånd.

/Nathalie

text4.png

MITT MISSION - EMPOWERING WOMEN att locka fram sin inre GODDESS och leva ett liv fritt från begränsande tankar, säga JA till ett high vibin' life, älska sig själva, och skapa sig sina drömliv. I'm a life long learner och älskar att lära mig om universums lagar, spiritualitet och vetenskap som hjälper mig både på ett personligt plan och i mitt arbete.

 

AS I EXPAND, so will my clients. 

MIN VISION är att göra IMPACT och hjälpa över 222000 kvinnor världen över till självkärlek, själförverkligande, och Medveten Manifestering.

Jag vill inte bara lära ut vad som är möjligt, utan jag vill visa det med.

Genom att jag står i min sanning AND LEAD BY EXAMPLE vill jag inspirera andra kvinnor att göra exakt samma sak, vilket i sin tur visar ännu fler vad som faktiskt är möjligt.

img5.jpg
img1.jpg
text5.png

Förutom att jag coachar och skapar onlinekurser håller jag just nu på att utbilda mig inom NLP, Hypnoterapi, EFT, Success Coaching & TIME för att kunna hjälpa ännu fler kvinnor.

Jag blev mamma för första gången när jag var 25 till Vincent, och Stella föddes ett år senare.

Jag är en Manifestor i Human Design, och som en sann Manifestor fullkomligt ÄLSKAR jag frihet

Mitt stjärntecken är Fiskarna, medan mitt MOON SIGN & RISING SIGN är Lejon båda två.

Jag är galen i halvfrusen mango.

Saker som lyser upp min själ är... att läsa böcker, meditera, titta på stjärnorna, busa med barnen, åka skidor, yoga, meningsfull connection, sång & dans, taco fridays, sand mellan tårna, doften av havet, utforska livet med min soulmate, mys framför tvn, nailed it memes, äventyr och resor... och halvfrusen mango såklart.

text6.png

Om du är ny här i mitt magical online space, låt mig visa dig runt.

Du kan läsa mina blogginlägg här.

Du kan ta reda på mer om min onlinekurs och coaching här.

Du kan skriva upp dig på mitt nyhetsbrev här för weekly juicy stuff om Mindset och Attraktionslagen.

img2.jpg