Varför du är här

Det är dags att göra dina drömmar til

För dig som vill skapa mer magi i livet

Spirituell vägledning

Coaching

Attraktionslagen

Community

Coaching & Vägledning

För dig som vill hitta hem till dig själv, få vägledning och stöd i livets olika skeden. ​

Med mina enkla sessioner kan du få coaching  och spirituell vägledning när du behöver det som mest. Kanske vill du uppfylla en dröm? Nå ett visst mål? Ha bättre relationer? Utforska nya sidor hos dig själv? Skapa nya vanor? Förstå varför du inte manifesterar det du vill ha? Bara ha någon att prata med?

Jag erbjuder flera sessioner inom olika områden och tidslängd för att kunna hjälpa dig där du behöver mest stöd just nu.

24-03-2021-12-05-16_edited.jpg
IMG_6288_edited_edited.jpg

Onlinekurser & program

Spirituell & Personlig utveckling

Ta reda på hur du uppgraderar ditt mindset för att attrahera till dig kärlek, framgång, självkärlek, och så mycket mer.

Är du redo att skapa den verklighet du drömmer om?

Soul Babe Collective

Gemenskap

Längtar din själ efter mer? Söker du efter ett community med andra soul babes som du kan dela dina innersta tankar med?

Följ med på en resa i spirituell och personlig utveckling där du samtidigt kan knyta nya kontakter med kvinnor som du - magiska, glittrande och nyfikna på vad mer livet har att erbjuda!

Det är dags att göra dina drömmar til

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.

IMG_6279.JPG

Mitt namn är Nathalie Nouvelle

Johansson

Jag är livscoach, law of attraction practioner, mango-lover, livsnjutare, manifestor, proud mama, och frihets-entusiast som älskar att få andra att tänka STORT.

Mitt liv har inte alltid varit rainbows & unicorns. Jag hade ofta dåliga tankar om mig själv, varit fast med jobb som kändes meningslösa, hade den ena toxiska relationen efter den andra, och kände mig väldigt ensam och oförstådd.

 

Fram till att jag en dag hamnade på botten av ett stort svart hål och bestämde mig för att göra en helomvändning och skapa mig det där livet jag innerst inne visste var menat för mig.

 

Det var en över 2 år lång soulful journey där jag grävde djupt inom mig själv och även utbildade mig till livscoach och Law of attraction practioner.

 

Nu delar jag mitt liv med min drömpartner, har startat min drömbusiness, hittat mina soul sisters, känner samhörighet, följer mitt PURPOSE, och livet känns sådär magiskt uppfyllande och meningsfullt. 

CLAIM BACK YOUR POWER du med!