top of page
Flower on Pink

Välkommen.

Hej fina!

 

Du har fått en privat inbjudan att få uppleva en kostnadsfri coachingsession med mig!

 

Då jag utbildar mig till Mindset Coach inom NLP, Neural Energetic Wiring, Neural Energetic Encoding, Emotional Freedom Techniques och Hypnos, erbjuder jag dig en session som är helt kostnadsfri då det är en del av mitt fältarbete. Dessa sessioner är under begränsad tid och har ett begränsat antal tillfällen.

 

 

Hur kan jag hjälpa dig?

För att manifestera våra önskningar behöver vi förkroppsliga samma energi som det vi önskar manifestera till våra liv. Våra inre övertygelser, begränsande föreställningar, tankar och beteenden avgör vilken energi vi har och vilken framgång vi når inom våra olika livsområden som exempelvis karriär, relationer, familj och ekonomi. 

 

Det som styr hur vi tänker och beter oss varje dag kommer till 95% från vårt undermedvetna, detta är varför vanor och tankemönster kan kännas svåra att bryta och förändra eftersom vi försöker göra det genom de 5% som är vårt medvetna.

 

Om vi då önskar att medvetet manifestera eller förändra något som på ett negativt sätt är hårt kopplat i vårt undermedvetna till vår identitet, inre övertygelser eller begränsande föreställningar kan det resultera i att man känner sig fast i samma gamla historia som ofta upprepar sig om och om igen.

 

I coaching med mig arbetar vi med traumakänslig coaching för kropp, själ och sinne för att skapa en inre balans så att du kan bli mer av ditt magnifika sanna jag. Med verktyg som kraftfulla frågeställningar som får dig att hitta svaren och de resurser du redan har inom dig, och baserat på potenta tekniker härledda från Neurolingvistisk Programmering, somatiska tekniker, T.I.M.E-baserade tekniker, hypnos och EFT (Emotional Freedom Techinque) med flera kan vi skapa förändring på både en medveten och undermedveten nivå - så att du inte längre blir begränsad av inre osanningar och diverse självsabotage så att du kan leva ett mer uppfyllande liv.

 

Jag stöder dig i en djupgående och fullständig transformation på cell- och energinivå som omfattar allt från syfte, till identitet och till de beteenden som inte längre tjänar dig. Jag kan även hjälpa dig att identifiera och koda om trauman mellan generationer som lever kvar i ditt DNA, som hjälper dig att bryta gamla och improduktiva mönster, och även bearbeta tidigare känslor och händelser så att du kan leva ditt liv till din fulla potential.

 

Vi kan även arbeta med kroppens energisystem och ta bort blockeringar som kommer från negativa känslor, och på ett kraftfullt sätt skapa en högre vibration i ditt liv så att du energimässigt är i linje med det liv du önskar leva. 

 

Då varje person och dess behov och önskningar är unika är varje samtal skräddarsytt just för dig. Utifrån den information jag samlar in kommer jag att kunna avgöra vilken eller vilka tekniker som kommer att stödja dig bäst i din transformation- och manifestationsresa.

Efter bokning kommer du även få ett mail med tillgång till medlemskap och några videos på Soul Babe Academy som jag vill att du ska ha sett innan vårt samtal. Detta för att du ska få ta del av viktig information samt göra dig så förberedd som möjligt inför vårt samtal.

bottom of page