Om Du Är Redo Att Leva Ditt Bästa Liv,

få klarhet i vad du vill och vem du är, bli fri från det som håller dig tillbaka, känna dig uppfylld, stå i din sanna kraft och manifestera dina mål och drömmar.

Då har du kommit helt rätt.

Jag tror på din STORHET. Take back your POWER och börja skapa det liv du föddes till att leva. 

IMG_3642.JPG

Varför du är här

Du vet att du är menad för SÅ mycket mer. Du är redo att kliva in i den kvinnan du vet att du föddes till att vara. Du vill släppa taget om dina rädslor och det som håller dig tillbaka i karriären, dina relationer, eller din hälsa. Du är trött på att gå i samma gamla mönster och söker efter förändring. Du är klar med att spela "liten" och vill kunna leda dig själv till att vara en kvinna som står i sin kraft och vågar möta sina rädslor och följa sina drömmar.

När du föddes visste du att du var helt perfekt precis som du är. Att du är här nu är för att någonstans inom dig har frågan väckts om att de föreställningarna du har om dig själv och världen kanske inte är sanna. Att du har möjligheten att välja den verklighet du vill leva i. Jag är här för att hjälpa dig att skala av dig alla lager av dig som inte är DU, stå i din sanna kraft, minnas vem du egentligen är och leva ett liv på dina villkor. 

Allt du vill ha kan bli ditt. 

It already is.

If you can imagine it, you can achieve it. If you can dream it, you can become it.

1:1 Coaching

60 - 90 minuter

Vill du ha hjälp med att få klarhet i ett specifikt ämne och sätta mål som du faktiskt uppnår?

Då är Power calls ett bra val för dig! Hur du sätter dina mål gör all skillnad. Jag hjälper dig att hitta ditt GENOMBRÅTTSMÅL, skapa en plan och lär dig hur du får ditt undermedvetna att jobba till din fördel.

Goal Setting + Clarity Session 60 min

  • Individuellt anpassad effter dina behov.

  • Få klarhet i vad du faktiskt vill.

  • Målsättning + strategi.

  • Workbook + mindset tekniker.

Pris: Just nu 333:-* (ordinarie pris 555 :-)

Attraktionslagen & medveten manifestering 90 min

  • Individuellt anpassad effter dina behov.

  • Få klarhet i vad du faktiskt vill.

  • Få hjälp med att förstå varför du inte har fått attraktionslagen att fungera för dig.

  • Målsättning + strategi.

  • Workbook + mindset tekniker.

Pris: Just nu 555:-* (Ordinarie pris 888:-)

*Erbjudande för lansering av den nya hemsidan. De rabatterade priserna gäller fram till och med 30:e april.
24-03-2021-12-05-16_edited.jpg
IMG_6288_edited_edited.jpg

Soul Babe Life Design

12 veckor

Jag tar dig på en soulful journey som leder dig tillbaka till ditt sanna jag och din inre kraft. Vi jobbar bort begränsande tankar och installerar nya EMPOWERING beliefs och vanor som stöttar det liv du vill leva.

Vi kommer att jobba med ditt undermedvetna och med universums lagar för att ge dig rätt förutsättningar till att skapa dig ditt drömliv med EASE & FLOW. 

Soul Babes Academy

6 veckor

En soulful journey tillsammans i grupp. Dela din resa med andra likasinnade kvinnor som alla vill skapa förändring i sig själva och leva sina bästa liv. 

En resa i spirituell och personlig utveckling där du samtidigt connectar med andra nyfikna själar som vet att livet är menat att vara meningsfullt och inspirerande.

Är du redo att skapa den verklighet du drömmer om?

IMG_6317_edited_edited.jpg
Pink Flower

'In the end, we only regret the chances we didn't take.'

IMG_6279.JPG

Mitt namn är Nathalie Nouvelle

Johansson

Jag är livscoach, law of attraction practioner, mango-lover, livsnjutare, proud mama, och frihets-entusiast som älskar att få andra att tänka STORT.

Jag var själv fast i negativa tankemönster och dålig självkänsla större delen av mitt liv. Jag var en prestationsprinsessa som såg mitt värde i hur bra jag gjorde saker och vad andra tyckte om mig. Jag hamnade i destruktiva relationer och tillät mig själv att bli dåligt behandlad. 

Fram till en dag då efter jag hade trillat ner i ett svart hål av depression, utbrändhet och lågt självvärde och inte orkade med livet, ställde mig själv frågan, "Hur kunde jag hamna här?". 

Som den sökaren jag är gjorde jag allt för att ta reda på det. Jag tog ett beslut. Jag vill må bra, och jag gör vad som helst. Jag investerade massvis med tid och pengar i mig själv och min personliga utveckling, programmerade om mitt undermedvetna och utbildade mig till livscoach och Law Of Attraction Practioner.

Nu är jag positiv, har en stark självkänsla, fri från ångest, står i min kraft, väljer mod istället för rädsla, tror på mig själv, har träffat min drömpartner och skapar ett liv på MINA villkor. 

CLAIM BACK YOUR POWER du med!