Pink Clouds

Coaching & Vägledning

Allt du behöver finns inom dig.

För dig som vill hitta hem till dig själv, få coaching, vägledning och stöd i livets olika skeden.

Med mina enkla sessioner kan du få coaching  och spirituell vägledning när du behöver det som mest. Kanske vill du uppfylla en dröm? Nå ett visst mål? Ha bättre relationer? Utforska nya sidor hos dig själv? Skapa nya vanor? Förstå varför du inte manifesterar det du vill ha? Bara ha någon att prata med?

Jag erbjuder flera sessioner inom olika områden och tidslängd för att kunna hjälpa dig där du behöver mest stöd just nu.

3.png

Intuitiv livscoaching

Genom min intuition, egen erfarenhet och kunskap vägleder jag dig tillbaka till ditt sanna jag och din inre kraft. Du vet att livet är menat att vara så mycket mer och längtar efter förändring.

8.png

Spirituell vägledning

Vi arbetar med det fysiska, emotionella, mentala och spirituella för att du tillsammans med universums krafter & attraktionslagen ska bli en mästare på att skapa din egen verklighet.

7.png

Vägledning med orakelkort

Vill du ta emot vägledning från dina spirit guides och änglar? Med hjälp av min intuition förmedlar jag de budskap som är menade för ditt högsta bästa. 

9.png

Power Call - Goal Setting

Har du ett mål du vill uppnå och få coaching i hur du bäst uppnår det? Jag hjälper dig att sätta ditt mål på ett sätt som både ditt undermedvetna och universum förstår.

1.png

Power Call - Life vision + clarity 

2 timmar laserfokuserad coaching tillsammans med mig för att få klarhet, sätta mål och skapa en plan för hur du manifesterar din livsvision.

10.png

Power Call - Business clarity + goal setting

3 timmar laserfokuserad coaching för dig som vill skapa din drömbusiness. Vi skapar klarhet om din unika gåva och sätter mål som gör din dröm till verklighet.

IMG_6341_edited.jpg

Mitt namn är Nathalie Nouvelle

Johansson

Jag är livscoach, law of attraction practioner, mango-lover, livsnjutare, proud mama, och frihets-entusiast som älskar att få andra att tänka STORT.

Jag var själv fast i negativa tankemönster och dålig självkänsla större delen av mitt liv. Jag var en prestationsprinsessa som såg mitt värde i hur bra jag gjorde saker och vad andra tyckte om mig. Jag hamnade i destruktiva relationer och tillät mig själv att bli dåligt behandlad. 

Fram till en dag då efter jag hade trillat ner i ett svart hål av depression, utbrändhet och lågt självvärde och inte orkade med livet, ställde mig själv frågan, "Hur kunde jag hamna här?". 

Som den sökaren jag är gjorde jag allt för att ta reda på det. Jag tog ett beslut. Jag vill må bra, och jag gör vad som helst. Jag investerade massvis med tid och pengar i mig själv och min personliga utveckling, programmerade om mitt undermedvetna och utbildade mig till livscoach och Law Of Attraction Practioner.

Nu är jag positiv, har en stark självkänsla, fri från ångest, står i min kraft, väljer mod istället för rädsla, tror på mig själv, har träffat min drömpartner och skapar ett liv på MINA villkor. 

CLAIM BACK YOUR POWER du med!